Kupiłem Octavkę... pytania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vonAlex
    Classic
    • 2012
    • 3

aro333, u mnie również nie wystąpiły żadne problemy. Do ustawienia miałem zegarek oraz programowanie radia (nie mam oryginalnego Skodowego), wyzerował się - jak słusznie napisałeś - licznik przebiegu dziennego. Z alarmem, szybami, czy innymi dodatkami nie miałem najmniejszego problemu. I tyle
  • Grabinhio
    Classic
    • 2011
    • 7

Witam was, kupiłem Skode Octaviwe 4x4 kombi, silnik 1.9 TDI AGR, rok 1999 z grudnia, mam pytanie o ten samochód, co możecie mi powiedzieć na temat tego auta, żywotności silnika, itp. Jestem nowym klubowiczem i liczę nanwasze opinie, auto ma deklarowany przebieg 209tyś, VIN: TMBKG21U7Y8288176. A także proszę o pomoc mianowicie, kiedy auto jest wyłączone i buja go się na boki przy silniku z prawej strony stuka coś, silik sie buja, czy może być to poduszka?? Proszę o pomoc i pozdrawiam.

[ Dodano: Sro 30 Mar, 11 16:55 ]
    Aha i jeszcze jedno mierzyłem lakier i na ucie wacha sie w granicach 150-250mikrometrów... o czym to świadczy, oryginał, malowany czy szpachla, auto jest równe szczeliny miedzy elementami równe, nie ściąga podczas jazdy i hamowania...???:-/ Bardzo bym prosił o konkretne informacja, chciałbym także nabyć naklejek OCP gdzie ja można kupić??

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

Grabinhio,
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• krzysiek13
        L&K
        • 2010
        • 1155

Zamieszczone przez Grabinhio
        wacha sie w granicach 150-250mikrometrów
        No to ładnie się waha :szeroki_usmiech chyba bez osobistych oględzin miernikiem nikt ci nie odpowie co tam masz.
        Octavia

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

Grabinhio, kolego na miłośc boską, zadaj sobie trochę wysiłku i POCZYTAJ FORUM !!!!! Przecież odpowiedzi na twoje pytania znajdziesz bez problemu tylko uzyj opcji szukaj !!!
          Kurcze czy naprawde wszystko trzeba podawac na tacy ???
          Czarny Elegance

Komentarz

Pracuję...